kukuřice, trávy, leguminózy
Homofermentativní bakterie mléčného kvašení (Enterococcus faecium, Lactobacillus plantarum, Pediococcus acidilactici) nejprve stimulují rychlou a intensivní fermentaci kyseliny mléčné, což rychle snižuje hodnotu pH. Kombinace několika kmenů bakterií mléčného kvašení nastupují postupně (v různých časech) a působí na velké ploše. Toto efektivně zajišťuje o mnoho lepší fermentaci.
Bakterie mléčného kvašení: 1,0 x 1011 CFU/g produktu:
3 g Lagsil g 150 na tunu siláže. Jeden sáček (150 g) vystačí na ošetření 50 tun siláže.
Lagsil G 150 za silného míchání rozpuste v nechlorované vodě. Roztok rovnoměrně aplikujte na čerstvou hmotu v dávce 0,4 – 2 l/t siláže. Při použití mikro dávkovací technologie, použijte Lagsil G 150 v dávce 50 – 100 ml/t. Teplota vody: 18 – 30 °C. Namíchaný roztok je ihned připravený k použití, spotřebujte do 48 hodin. Určeno pro rozmezí sušiny: 25 – 40 %
© 2016-2023 Lacnea Agri