Na začátku fermentačního procesu působí Pediococcus acidilactici coby startovací kmen. Na něj svými účinky navazuje Lactobacillus plantarum a fermentační proces dokončuje. Rychlý pokles pH inhibuje růst nežádoucích mikroorganismů. Výsledkem je vyšší obsah živin, zlepšení chutnosti a lepší stabilita siláží.
200g (určeno pro 80 tun kukuřičné siláže nebo 50 tun siláže z kulturních trav)
Na 1 tunu kukuřičné silážované hmoty se používá 2,5 g LAGSILU G, což odpovídá dávce 150 000 CFU/g siláže.
Na 1 tunu silážované hmoty z kulturních trav se používá 4 g LAGSILU G. To odpovídá dávce 250 000 CFU/g siláže.
LAGSIL G se aplikuje rozmíchaný v 1 – 3 litrech vody. Množství vody zvolte pro optimální dávkování na vašem aplikátoru. Tento roztok je vhodné připravit bezprostředně před použitím a doporučujeme jej spotřebovat do 6 hodin od jeho přípravy. V případě nutnosti je možné jej uchovat ve studeném prostředí (do 10 oC) 24 hodin.
při -18°C 24 měsíců v originálních, neotevřených obalech
při +4 až +8°C 18 měsíců v originálních, neotevřených obalech
Neponechávejte otevřená balení na slunci a nespotřebované množství uložte uzavřené v chladu.
© 2016-2023 Lacnea Agri