Enzymy obsažené v LAGSIL B zvyšují dostupné množství cukrů, které jsou důležité pro fermentaci. Na začátku fermentačního procesu působí Pediococcus acidilactici. Na něj svými účinky navazuje Lactobacillus plantarum a fermentační proces dokončuje. Rychlý pokles pH omezuje růst nežádoucích mikroorganismů. Výsledkem je lepší fermentace i hůře silážovatelné hmoty.
170g (určeno pro 25 tun píce)
Na 1 tunu silážované hmoty se používá 6,8 g LAGSIL B, který se aplikuje rozmíchaný v 1 – 3 litrech vody. To odpovídá dávce 600 000 CFU/g siláže. Množství vody zvolte pro optimální dávkování na vašem aplikátoru. Tento roztok je vhodné připravit bezprostředně před použitím a doporučujeme jej spotřebovat do 6 hodin od jeho přípravy. V případě nutnosti ho lze uchovat ve studeném prostředí (do 10°C) 24 hodin.
při -18°C 24 měsíců v originálních, neotevřených obalech
při +4 až +8°C 18 měsíců v originálních, neotevřených obalechNeponechávejte otevřená balení na slunci a nespotřebované množství uložte uzavřené v chladu.
© 2016-2023 Lacnea Agri